Akrobatik & Spring fra 6-13 år piger/drenge

 

Holdet henvender sig til dem der har lyst til at hygge med gymnastikken, men samtidig vil have en mere seriøs træning. Vi træner tirsdage og torsdage, fra 17-19 i både drenge- og pigesal på Langå skole.

Der bliver trænet op til opvisninger som ligger i foråret. Har man ikke lyst til at skulle med til opvisninger, vil vi henvise til andre hold, da opvisningerne på dette hold er obligatoriske.

Der vil være 2 træninger i en springsal i Viborg, en i efteråret og en på den anden side af nytår. Der vil derudover være det vi kalder træningscamp, som også er obligatorisk, da vi her skal træne opvisningen. Der vil være overnatning til træningscampen, hvor vi spiser sammen, og herefter får børnene lov at hygge med hinanden.

Vi går meget op i at dette hold har et godt sammenhold, og at børnene hjælper og støtter hinanden. Vi vil derfor sætte stor pris på, at der er forståelse for at gymnastikken er en hold sport, og at man derfor møder ind med godt humør og entusiasme til hver træning.

Betaling kan foretages i to rater, men betalingsfrist for hele sæsonen er d. 20 oktober. Tilmelding er bindende for hele sæsonen da holdudgifterne betales ved opstart af GIL. Dvs hvis man har betalt første rate binder man sig til at betale anden rate, selvom man måske springer fra.

Du bør regne med en tøjudgift til holddragt/gymnastikdragt som gymnast på Akrobatik & spring holdet, samt udgifter til konkurrencer. Det vil komme til betaling i løbet af efteråret.


Max 25 deltagere

Kontingent: 1700 kr pr. barn for hele sæsonen.

Vi holder ferie i skolernes ferie.Så kom frisk, hvis du er mellem 6 – 13 år, og har masser af energi.


Trænerne:

Rasmus Holm Mogensen 
Heidi Magnussen 
Michael Øllgaard Gade
Casper Nyboe Nielsen

 
GIL - Gymnastikforeningen i Langå