Akrobatik & Spring 
 

 

Har du lyst til at gå på et fantastisk mix-hold, hvor både det sociale og gymnastikken bliver højt prioriteret?

Vi er et gymnastik hold med 3 klare mål.

1. Vi ønsker at lave noget spændende gymnastik.
2. Vi ønsker at have det sjovt!
3. Vi ønsker at lære en masse, og blive dygtige til acrobatik og spring.

Vi træner 2 x 2 timer, tirsdag og torsdag i begge gynmastik sale på Langå skole. Holdet henvender sig til de 6 – 13 årige.

Betaling kan foretages i to rater (før og efter jul), men tilmelding er bindende for hele sæsonnen da holdudgifterne betales ved opstart af GIL.

Holdbeskrivelse:

Acrobatik & spring er klar til at starte sæsonen op med masser af energifyldte træninger. Vores koncept er basseret på grundlæggende acrobatik og spring gymnastik for begyndere og øvede.
Vi vil til hvergang have fokus på en varieret træning med masser af teknisk opvarmning, grundgymnastik mikset med lækre elementer fra dans.
Der vil være Pararbejde, spring over gulv, og øvelser fra akrobatik og cheerleading, personlig udvikling, samt træninger fulde af sved og smil. Du behøver ikke at have gået til gymnastik før.

Du skal dog være indstillet på at vi kommer til at arbejde med:
Gå i bro, spagat, split, stå på hænder, vejrmølle, araberflik m.m samt rytmisk forståelse. Der er plads til gøgl, men vi vil lægge vægt på seriøs basistræning, så koncentration og villighed til at lytte, vil blive krævet af gymnasten.
På springsiden vil vi ligge vægt på at lære at lave korrekte saltoer og lande på vores fødder igen. Både piger og drenge er meget velkomne på holdet. Vi håber på et stort socialt hold med plads til fælleshygge.
Vi vil deltage I både konkurrencer og opvisninger I løbet af foråret, så det er vigtigt at dette har din interesse, da vi priorieter det højt på holdet.
Er dette ikke tilfældet bør man tjekke andre hold ud. Vi deltager alle I opvisningerne (dette forventes!), konkurrencerne er dog kun udvalgte gymnaster. Udover det, vil der være 1 weekendtræning I forbindelse med opvisningstræningen.

Du bør regne med en tøj udgift til holddragt/gymnastikdragt som gymnast på Akrobatik & spring holdet samt udgifter til konkurrencer. Den vil komme til betaling i løbet af efterået.

Så kom frisk, hvis du er mellem 6 – 13 år og har masser af energi

 

GIL - Gymnastikforeningen i Langå