Alle, der vil deltage på et hold, skal oprettes som medlem i vores system.

Medlemsskabet er personligt (dvs børn skal ha' deres eget medlemsskab), og der skal udfyldes med navn, fødselsdato, adresse, tlf og email, men samme tlf/emailadresse kan godt bruges til flere medlemsskaber.

Husk ved tilmelding at benytte en emailadresse, som tjekkes regelmæssigt, da beskeder om aflysninger o.lign. evt vil blive sendt via email.


Sådan tilmelder du via menuen til venstre:

1. Først opretter du dig som medlem i gymnastikforeningen.
Systemet sender med det samme en bekræftelse til din angivne emailadresse. Gem eller print emailen. Bekræftelsen indholder en adgangskode, som skal benyttes sammen med din emailadresse ved tilmelding til hold

2. Når du har modtaget adgangskode, kan du tilmelde på hold.
Klik på holdnavnet, hvorefter holdets informationer vises. I bunden finder du tilmeldingsknappen. Når du er tilmeldt sender systemet en bekræftelse til din emailadresse. Gem eller printe emailen, evt kan du medbringe den til træning.

Er du allerede medlem fra tidligere sæsoner?
Så kan du springe trin 1 over og gå direkte til holdtilmelding. Har du mistet adgangskoden kan du altid få tilsendt en ny. Du kan også gå ind og ændre din adgangskode til en selvvalgt kode, dette gøres her


Bemærk: Du bedes kun oprette 1 medlemsskab pr person, herefter kan du tilmelde personen på flere hold og de kommende sæsoners hold med samme adgangskode. 

Man er velkommen til en prøvetime inden man tilmelder sig, dog skal det bemærkes at nogle hold har et begrænset antal pladser.

Online tilmelding foregår her på siden. Man kan IKKE betale online med betalingskort, selvom det i diverse vejledninger her på siderne kan fremstå sådan. Det skyldes blot at hjemmesiden bygger på en generel skabelon til hjemmesider, hvor det kan tilvælges. En sådan løsning er dog pt for dyr for GIL.

Betalingsvejledning finder her http://www.langaa-gil.dk/Betaling

Oplever du problemer i processen, kan du kontakte Steffen Jørgensen på mobil 61 33 18 64 eller steffenmj@gmail.com

 

GIL - Gymnastikforeningen i Langå